Bed and Breakfast in Heino

Wilt u overnachten in Heino? Bed and Breakfast ‘de Padde’ beschikt over een frisse kamer op de begane grond en is makkelijk toegankelijk. De kamer beschikt over een eigen sanitairruimte. Bed en Breakfast de Padde is gelegen aan de rand van Heino. Vanuit de B&B loopt u zo het bos in. Bij ons kunt u genieten van rust & natuur. Houdt u van wandelen en fietsen? Dan zit u bij ons helemaal goed, want in de omgeving zijn hele mooie fiets- en wandelroutes beschikbaar. Wilt u graag meer informatie over de omgeving? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zouden u graag ideeën aan de hand doen over de vele mogelijkheden en welke wandel- en fietskaarten ter beschikking kunnen worden gesteld.

Overnachten en uitgebreid ontbijten

Naast overnachten kunt u bij ons heerlijk ontbijten. Wij bieden onze gasten altijd een uitgebreid ontbijt met verse producten. Wij zijn gek op tuinieren en hebben naast een ruime siertuin een eigen moestuin. Tijdens het zomerseizoen proberen wij altijd producten vanuit onze moestuin aan te bieden. Denk aan verse aardbeien of frambozen.

Heino

Het dorp Heino beschikt over een klein winkelcentrum met enkele (eet)cafés/ restaurants. Ook in de omgeving treft u vele eetgelegenheden. Hier kunt u prima terecht voor uw lunch of diner. Indien gewenst kunnen wij een tafel voor u reserveren.

Heino kent een aantal leuke bezienswaardigheden. De bekendste zijn Museum de Fundatie en Kasteel Het Nijenhuis.

Zwolle & Deventer

Zoekt u liever meer drukte en vertier, maar wilt u wel rustig overnachten? Dan kunt u bij ons in Heino overnachten en met de auto of trein naar Zwolle of Deventer reizen. Het treinstation ligt binnen enkele wandelminuten vanaf onze Bed and Breakfast. Beide steden bereikt u binnen 20 auto minuten. In beide steden kunt u gezellig borrelen, winkelen, musea bezichtigen, wandelen en vele bezienswaardigheden bekijken. Beide steden zijn Hanzesteden en kennen een rijke geschiedenis en mooie gebouwen.

Tuin B&B de Padde
Tuin de Padde Heino
Omgeving Heino